Welcome guest!

Werkwijze

Bent u opzoek naar een webshop, dan heeft u inmiddels wel kunnen lezen dat Magento momenteel het platform is voor een professionele webshop.
Met een Magento webshop heeft u een uiterst professionele webshop waarmee u prima uit de voeten kunt. Alles wat maar mogelijk is op en in een webshop heeft een Magento Webshop. Al onze webshops zijn ook voorzien van de meeste functies.

Onze Magento Webshops zijn goedkoop en kwalitatief net zo goed als een webshop waar men € 2500,00 of meer voor vraagt.
Bij ons betaald u eenmalig, dus geen maandelijkse kosten, geen verborgen kosten, gewoon het bedrag wat u ziet is wat u betaald. En dat eenmalig. ( buiten eventuele hosting, betaalprovider, vergelijkingssite of affiliate netwerk )

Het werkt heel eenvoudig. In een 4 tal stappen geconfigureerd u uw eigen webshop.

Stap 1 U maakt keuze uit een template via deze link. Wenst u een unieke ontwerp dan kunt u dit aangeven via ons emailformulier.

Stap 2 U kunt eventueel extra modules toevoegen welke extra functionaliteit aan uw webshop toevoegen. Indien u een template heeft gekozen met bepaalde functies die al in de site zitten hoeft u deze niet nogmaals te selecteren. Elke webshop word door ons geïnstalleerd met demoproducten, slider, banners die ook in de voorbeeld webshops zitten. Zodoende kunt u deze gebruiken als voorbeeld.

Stap 3 Voor het ontvangen van de betalingen maakt u keuze uit een betaal provider. Let u hierbij wel op dat een de meeste geld vragen voor de acceptatie. Deze komen voor uw rekening en elke klant dient zelf zorg te dragen voor de aansluiting en het aanleveren van de juiste gegevens. Tevens geeft u hierop welke verzendmethodes u wenst te gebruiken en welke verzendtarieven u gaat hanteren

Stap 4 In deze stap kunt u nog extra optie kiezen, zoals feeds voor vergelijking sites, Integratie affiliate partners, Fullfilment bedrijven, SEO, Adwords, Banner ontwikkeling en nog veel meer. Daarnaast geeft u aan welke domeinnaam en hosting pakket er moet worden gekozen.

Na elke keuze ziet u ( indien van toepassing ) een prijs verandering.
De prijs van de basis webshop is € 975,00 excl BTW. Bij elke module staat de prijs die als extra bovenop de prijs komt van de basis prijs.
Deze prijs is eenmalig met uitzondering van de hosting, SSL certificaten en eventuele anders abonnementen. Dit staat echter altijd duidelijk vermeld bij de module.

Laatste stap is het aanbetalen van 50%. Indien de betaling is ontvangen zullen wij binnen 48 uur uw webshop online zetten.
Laatste 50% worden betaald nadat u het geheel heeft gecontroleerd en akkoord bevonden heeft.