Welcome guest!

Magento programmeur al vanaf € 37,50 per uur

Door onze jaren lange ervaring hebben wij een groot aantal zeer deskundige programmeurs. Onze programmeurs hebben minimaal 4 jaar ervaring met Magento. Hiernaast hebben wij een aantal Senior Magento developers. Deze hebben minimaal 6 jaar ervaring en zijn onze specialisten op gebied van Magento.

Onze programmeurs kunnen worden gehuurd per uur of per project. Al onze programmeurs worden aangestuurd door een project manager welke overzicht houd op de projecten en werkzaamheden.

Bent u op zoek naar een toegewijde partner die uw Magento webshop kan bouwen, aanpassen en specialistische modules en extensies kan maken? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Door onze uitgebreide ervaring met Magento ( ca 300 webshop opgeleverd ) hebben wij een zeer deskundig team van enkel ervaren Magento developers en designers om ons heen verzameld.
Als onze developers hebben aantoonbare ervaring in het ontwikkelen, implementeren van templates, opzetten en installeren van modules. Dit alles buiten de core bestanden om, zodat ook in de toekomst uw site gewoon een update kan doorstaan.
Wij rekenen geen toren hoge tarieven en geven vooraf een duidelijke prijs op voor een project.
Dit geheel volgens de door u opgegeven specificaties, alle opgeleverde project en hebben een garantie van 3 maanden op alle bugs.
Altijd een vast contact persoon welke ook verstand heeft van Magento en de daar bijbehorende modules.
Projecten worden duidelijk binnen een van te voren afgesproken tijdframe opgeleverd.
Tussentijdse aanpassingen altijd mogelijk in overleg.
Wij hebben geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit en zijn gewoon bereikbaar dus ook ‘s avonds en in de weekenden.
Bij ons is de klant nog steeds koning en we zullen er alles aan doen om de wensen van de klant zoveel mogelijk te benaderen. Daarnaast staat meedenken en anticiperen op vragen en problemen bovenaan ons lijstje. Wij zullen dus altijd proberen de voor u goedkoopste en beste oplossing te maken.
Mocht u nieuwsgierig geworden zijn en opzoek zijn naar een betrouwbare partner zonder loze beloftes, neem
dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u interesse in 1 van onze programmeurs dan kunt u dit aanvragen via ons contact formulier of klikt u hier